To top
0

Standardna posjetnica: 85x54 mm

Način tiska

Papir

Tisak

Plastifikacija

Zaobljeni rubovi

Ukupno bez PDV-a

0

0 kn


Količina

Broj mutacija

X

Broj proizvoda po mutaciji


Rok izrade


0 0

Izračun cijene

Neto:
0
PDV (25%):
0

Ukupno s PDV-om:
0,00
0,00 kn

Ukupna težina

0 kg

Dostava - informativni izračun

+0

Posjetnica - Standard: 54x85 mm 

Konačni obrezani format: 50x90 mm
Format datoteke sa dodatkom za obrezivanje: 56x96 mm

Vizitke, posjetnice tiskamo na deblje papire – kartone (300g-400g/m2), različnih, ali manjih formata, tako da se mogu stati u novčanik.

Tiska se više komada na jedan arak, jednostrano ili obostrano tiskani te je moguć dodatni tisak plastificirane mat zaštite mat, gloss ili Soft-touch folija.

Zbog obilja podataka ( logotip, ime i naslov tvrtke, telefoni, faksevi, elektronska pošta...) moramo biti pažljivi kod oblikovanja i izboru tipografije - fontova. Priporučaju se jednostavni fontovi u jednoj boji, najčešće crnoj ili sivoj.

Kao i ostali proizvodi, i posjetnice moraju biti skladno oblikovane sa dovoljno bjeline i proporcija između bjelina i tiskanih elemenata.

Za postizanje optimalnih rezultata tiskanja poštujte upute za pripremu datoteka!

Preuzmite predložak:

Trebate dizajn?

Tražite grafičkog dizajnera koji će razumjeti Vašu ideju i uspješno ju prenijeti na Vaš promotivni materijal? Potreban Vam je tekst za internet stranicu ili prodajno pismo?

Na ovom mjestu ćete pronaći popis različitih grafičkih dizajnera koji Vam mogu pomoći u uspješnom poslovanju tvrtke. Nude Vam kvalitetnu uslugu koju potvrđuju svojim referencama i dosad odrađenim projektima. Vi ćete odlučiti odgovaraju li Vašim potrebama, željama i financijskim mogućnostima. Odaberite dizajnera koji odgovara vašim potrebama, stupite u kontakt s njim preko naše internet aplikacije i dogovorite sve pojedinosti suradnje.

Redak print studio

Redak obrt za trgovinu i usluge, vl. Darko Jajić

Magistrala Solin 61h, 21000 Split

+385 (0) 21 544 566

info (at) redak.hr

OIB: 52942237802

MBO: 91104700