To top
0

 

Koje usluge pružamo?

Okosnica poslovanja i glavna djelatnost tvrtke Redak, u kojoj se kontinuirano usavršavamo već dvadeset godina, jest digitalni tisak. Naše usluge također uključuju usluge grafičkog dizajna i pripreme za tisak te usluge dorade.

 

„Mi stvaramo razliku.“

U tvrtki Redak vjerujemo u stvaranje dodatne vrijednosti za naše stranke i u važnost njegovanja odnosa sa strankama. Zbog toga smo svoju poslovnu strategiju usmjerili prema zadovoljstvu korisnika naših usluga, koje nam je uvijek i beskompromisno na prvome mjestu. Kako bismo to ostvarili, svoje smo snage uložili u okupljanje profesionalnog tima grafičkih dizajnera i iskusnih radnika dorade te u opremanje najmodernijim strojevima za digitalni tisak.

 

Razliku čini vrijeme Redak od sada pruža mogućnost još brže usluge te za Vaše hitne poslove jamči prioritetnu izradu i isporuku.

Razliku čini kvaliteta Redak jamči za kvalitetu isporučenih proizvoda i osigurava njihovu vrhunsku kvalitetu.

Razliku čine ljudi – Redak čini profesionalni tim s dugogodišnjim iskustvom, koji je tu za sva vaša pitanja i nedoumice.

 

Naše sjedište i uredovni prostori nalaze se: Magistrala Solin 61H u Splitu.

Redak, obrt za usluge i trgovinu, vl. Darko Jajić

Magistrala Solin 61H

21000 Split

tel.: +385 (0)21/544-566

e-adresa: info@redak.hr

 

VIZIJA

Vizija nam je razviti poslovnu strategiju kojom bismo mogli postati uzorom drugim manjim i srednjim tvrtkama u ovoj grani poslovanja te stvoriti uspješan model poslovanja izvan okvira klasičnoga poduzetništva.

 

MISIJA

Naša je misija kontinuirano pružanje vrhunske usluge digitalnog tiska i stvaranje dodatne vrijednosti za naše stranke. Svojim poslovanjem želimo stvarati i širiti mrežu zadovoljnih korisnika i suradnika na temelju izgradnje i održavanja međusobnog povjerenja te zadovoljstva u svim segmentima suradnje.

Redak print studio

Redak obrt za trgovinu i usluge, vl. Darko Jajić

Magistrala Solin 61h, 21000 Split

+385 (0) 21 544 566

info (at) redak.hr

OIB: 52942237802

MBO: 91104700