To top
0

NCR SET A4: samokopirni

Način tiska

Tisak

Broj listova

Uvez

Ukupno bez PDV-a

0 kn


Količina

Broj mutacija

X

Broj proizvoda po mutaciji


Rok izrade


Ukupni broj listova

0

Debljina hrpta (R)

0 mm

0 0

Izračun cijene

Neto:
0 kn
PDV (25%):
0 kn

Ukupno s PDV-om:
0,00 kn

Ukupna težina

0 kg

Dostava - informativni izračun

+0 kn

NCR SET DIN A4: samokopirni bijeli+žuti (D)

Konačni format: 297x210 mm

1 set je sastavljen od dvaju NCR kopirnih listova: White (CB) + Yellow (CFB). Razlika između lijepljenja u blok i lijepljenja u setove je u uporabi premaza-ljepila. Ljepilo za ljepljenje u setove meuđusobno ne zalijepi sve listove nego samo dva White (CB) + Yellow (CFB) tj. tri White (CB)+Yellow (CFB)+Pink (CF), dok ljepilo za ljepljenje u blokove ne zalijepi sve listove u bloku. Digitalni tisak može biti jednostrani ili obostrani, sa opcijom numeriranja. Sistem kopirnih setova se najčešće upotrebljava za ugovore i račune.

Napomena: zbog toga što tiskamo na papir formata DIN A4, "tisak u margo" nije moguć pa zbog toga datoteku pripremite na format cca. 290x195 mm!

Za postizanje optimalnih rezultata tiskanja poštujte upute za pripremu datoteka!

Preuzmite predložak:

Trebate dizajn?

Tražite grafičkog dizajnera koji će razumjeti Vašu ideju i uspješno ju prenijeti na Vaš promotivni materijal? Potreban Vam je tekst za internet stranicu ili prodajno pismo?

Na ovom mjestu ćete pronaći popis različitih grafičkih dizajnera koji Vam mogu pomoći u uspješnom poslovanju tvrtke. Nude Vam kvalitetnu uslugu koju potvrđuju svojim referencama i dosad odrađenim projektima. Vi ćete odlučiti odgovaraju li Vašim potrebama, željama i financijskim mogućnostima. Odaberite dizajnera koji odgovara vašim potrebama, stupite u kontakt s njim preko naše internet aplikacije i dogovorite sve pojedinosti suradnje.

Redak print studio

Redak obrt za trgovinu i usluge, vl. Darko Jajić

Iločka 19, 21000 Split

+385 (0) 21 544 566

info (at) redak.hr

OIB: 52942237802

MBO: 91104700