To top
0

Naljepnica - Print & Cut: ≤ 148x148 mm

Način tiska

Tisak

Samoljepivi papir

Katanje

Ukupno bez PDV-a

0

0 kn


Količina

Broj mutacija

X

Broj proizvoda po mutaciji


Rok izrade


0 0

Izračun cijene

Neto:
0
PDV (25%):
0

Ukupno s PDV-om:
0,00
0,00 kn

Ukupna težina

0 kg

Dostava - informativni izračun

+0

Naljepnica - Print & Cut: ≤ 148x148 mm

Konačni format: željen, po vašem prijedlogu
Format datoteke sa dodatkom za obrezivanje: +3 mm

Print & Cut je tehnika, kod koje već otisnuti materijal stavljamo u rezač, koji je računalno upravljan. Rezač zatim iz folije precizno izreže željeni oblik. Dostupne su kvalitetne folije Mactac, primjerene za vanjsku i unutarnju primjenu. Za dodatnu zaštitu možete izabrati i laminaciju - plastificiranje. Za lakši prijenos naljepnice na podlogu vam sa prednje strane naljepnice apliciramo prozirnu prijenosnu foliju. Opciju izabirete kada se izrezuju grafički elementi koji međusobno nisu povezani tj. sastavljeni su od više dijelova (npr. natpisi, logotipovi...).

Za postizanje optimalnih rezultata tiskanja poštujte upute za pripremu datoteka!

Preuzmite predložak:

Trebate dizajn?

Tražite grafičkog dizajnera koji će razumjeti Vašu ideju i uspješno ju prenijeti na Vaš promotivni materijal? Potreban Vam je tekst za internet stranicu ili prodajno pismo?

Na ovom mjestu ćete pronaći popis različitih grafičkih dizajnera koji Vam mogu pomoći u uspješnom poslovanju tvrtke. Nude Vam kvalitetnu uslugu koju potvrđuju svojim referencama i dosad odrađenim projektima. Vi ćete odlučiti odgovaraju li Vašim potrebama, željama i financijskim mogućnostima. Odaberite dizajnera koji odgovara vašim potrebama, stupite u kontakt s njim preko naše internet aplikacije i dogovorite sve pojedinosti suradnje.

Redak print studio

Redak obrt za trgovinu i usluge, vl. Darko Jajić

Magistrala Solin 61h, 21000 Split

+385 (0) 21 544 566

info (at) redak.hr

OIB: 52942237802

MBO: 91104700