© 2014.  |  Politika privatnosti

+385 021 544 566

Iločka 19, 21000 Split, HR

Kontaktirajte nas:

Firma Redak jedan je skladan „stroj“, dobro podmazan i redovito servisiran. Sigurno zato što u njoj radi profesionalan tim, vrijedan i simpatičan. Kad god dođete, atmosfera koja ih obavija vrlo je ugodna, opuštena, ali i radna u svim mogućim smislovima.

 

Objavila sam u suradnji s njima petnaestak studija i u svakoj izdavačkoj situaciji obostrano smo učili, razvijali se, usavršavali i međusobno bogatili jedan drugoga. A to je “ono pravo“... što bi trebalo njegovati danas i ovdje u svakom efikasnom i korisnom poslu!

 

Nikada me nisu prevarili kada su nešto obećali, poštuju rokove nadasve, ažurni su u svemu, reagiraju odmah na svaku moguću primjedbu i zamolbu. I što drugo očekivati ?! Mislim da u hrvatskoj svakodnevici takvih ima premalo ili ih uopće nema...ja se zapravo i ne sjećam da sam surađivala u svom radnom vijeku, na sveučilištima i van njih, s nekim sličnim. Jednom riječju – tu je stručnost, golemi entuzijazam, punina šarma i kreativnosti u dizajniranju, opremanju knjiga, prijelomu i njihovoj grafičkoj obradi.

 

S njima surađujem vrlo intenzivno od 2006. godine i sve mi to bijaše veliki užitak, nevjerojatno zadovoljstvo i što je najvažnije – kontinuirani poticaj za buduće, veće, složenije i ambicioznije izdavačke projekte.

 

Smatram da bi njihov stil i radna strategija mogli biti uzorom drugim malim firmama u zemlji, a njihovo ponašanje bi moglo postati društvenim tipom u poduzetništvu i šire.

 

Svakako ih preporučujem svojim kolegama i kolegicama, te svima ostalima koji će u životu zatrebati neku uslugu iz njihove široke ponude.

 

Prof.dr.sc.Anči Leburić, redovita prof.

Sveučilište u Splitu

Filozofski fakultet – Odsjek za sociologiju

 

-------------------------------------------------------------------------

Mišljenja korisnika